Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Stalen constructie op bouwplaats nieuwe achtbaan Walibi Holland

09-10-2015, 15.29 uur | ReactiesBeeld: @Kevinvdp

De bouw van de nieuwe achtbaan in Walibi Holland gaat nu echt hard. In een mum van tijd werd een flinke stalen constructie overeind gezet. Daarmee zijn de eerste contouren van het stationsgebouw van de rollercoaster zichtbaar.

Intussen liggen ook de fundamenten van de ride bijna helemaal op hun plek. De eerste werkzaamheden begonnen eind juli. In maart volgend jaar gaat de 32 meter hoge coaster open. Binnenkort worden de eerste baandelen verwacht.
Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be