Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

'Vakantiehuisjes Slagharen zijn te smerig voor woorden'

12-09-2015, 13.37 uur

De huisjes in het vakantiepark van Slagharen zijn smerig en ouderwets. Dat vertelt een moeder die met haar gezin twee nachten sliep in een Buffalo-huisje. Haar minivakantie viel vreselijk tegen, laat ze weten in een videoreview.

Bij het huisje zit een pony inbegrepen. De ellende begon bij het ophalen van het beest. Dat duurde ruim anderhalf uur. "Het was een drama. Een regelrechte ramp." Medewerkers zouden zich kortaf en onaardig gedragen hebben.

Het huisje zelf was ook een flinke domper. "Alles is vies en oud. Er zijn spinnenwebben, troep en viezigheid. Ik ga niet douchen, zo smerig is het." In de badkamer stonk het vreselijk, aldus de teleurgestelde moeder. "Ik denk dat het schimmel is."

In haar ruim tien minuten durende video somt ze meer minpunten op. Zo komt het gasfornuis uit het jaar nul, kan ze haar hond niet uitlaten, is er geen wasrekje aanwezig en kan ze haar spullen niet kwijt omdat er geen kasten zijn. Bovendien is het huisje volgens haar veel te klein. De vrouw was ruim 350 euro kwijt.

Er wordt al jaren geklaagd over stank en viezigheid in het vakantiepark van Slagharen. Het management van het pretpark beloofde meermaals beterschap.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be