Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium maakt slechte beurt: bezoekers naar huis gestuurd

08-09-2015, 08.00 uur

Walibi Belgium heeft afgelopen weekend geen vrienden gemaakt. Op zondag bleek het pretpark afgehuurd te zijn door een extern bedrijf, maar daarover werd nooit een persbericht verstuurd. Met als gevolg dat veel bezoekers voor een gesloten poort kwamen te staan.

Het attractiepark was alleen toegankelijk voor genodigden van postbedrijf Bpost, dat een personeelsfeestje hield. Nietsvermoedende gezinnetjes en abonnementhouders kwamen voor niets opdagen en moesten weer naar huis gestuurd worden. Ze konden bij aankomst rechtsomkeert maken.

Tot nu toe verstuurde Walibi Belgium steeds persberichten bij dergelijke 'uitkopen'. Dat gebeurde dit keer niet. "Het bedrijf in kwestie had daar geen behoefte aan", vertelt plaatsvervangend woordvoerder Marc Guffens aan een Waalse krant. Het is niet duidelijk waarom hij geen persbericht kon versturen zónder de naam van de organisatie.

Tot overmaat van ramp verkochten de Belgische spoorwegen voor zondag gewoon combitickets met entree voor Walibi Belgium. Volgens Guffens was dat "in principe niet mogelijk", maar gebeurde het toch.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be