Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Bierfeest Walibi Holland geen succes: helft van de data geschrapt

03-09-2015, 21.35 uur

Een groots aangekondigd Duits bierfestijn in Walibi Holland is vooralsnog geen succes. Eigenlijk zou het 'Walibierfest' plaatsvinden op 18, 19, 25 en 26 september. Vanwege tegenvallende verkoopcijfers zijn al twee data geschrapt.

Het evenement wordt nu alleen nog gehouden op zaterdag 19 en zaterdag 26 september. Ook de voorwaarden zijn aangepast. Wie een kaartje bestelt, krijgt nu gratis toegang tot het pretpark. Dat was eerst niet het geval. Ook parkeren zit plotseling bij een ticket inbegrepen.

Bovendien is het vanaf nu mogelijk om losse kaartjes aan te schaffen. Voorheen was het alleen mogelijk om een hele tafel voor acht personen te reserveren. Die kost 380 euro per stuk. De toegangsprijs blijft ongewijzigd: 47,50 euro per persoon, exclusief alle drankjes.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be