Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

'Personeelsleden bij Efteling-achtbaan Baron 1898 zijn ongeschikt'

31-08-2015, 22.23 uur

Medewerkers bij de nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898 zijn ongeïnteresseerd, chagrijnig en incompetent. Daarover beklaagt een Efteling-fan zich op fansite Eftelist. Edwin Rasser was onaangenaam verrast toen het personeel zijn beleving wist te verpesten.

Rasser moest naar eigen zeggen ontzettend lang wachten omdat een medewerker "de procedures niet kent". Dat was echter niet het grootste probleem, schrijft hij in een lang betoog. De werknemer deed ook nors en chagrijnig. "Deze jongen heeft misschien wel de leukste baan van Nederland. Hoe is het mogelijk om zo'n leuke functie chagrijnig te doen?"

Ook in de rest van de attractie kwam Rasser veel ongeïnteresseerde medewerkers tegen. "Personeel zoekt de interactie met elkaar op in plaats van met de gasten. Je hoort ze klagen over hoeveel jaar ze nog moeten werken en over de kater die ze vanochtend hadden." Klagen past niet in de sprookjeswereld, meent de criticus.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be