Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Directrice Walibi Holland hint op thema van nieuwe achtbaan

31-08-2015, 19.32 uur

We komen steeds meer te weten over de nieuwe achtbaan in Walibi Holland. In een interne video voor medewerkers begint directrice Mascha van Till te vertellen over het thema van de "crazy leipe thrillride".

Halverwege het filmpje vindt op de achtergrond een gigantische explosie plaats, waardoor spullen op de bouwplaats gewichtsloos lijken te worden. De directrice zelf vliegt even later al gillend door de lucht. Wat volgt zijn vage beelden van een digitale klok, een knipperend oog, een raket en een felgeel symbool dat waarschuwt voor virussen en giftige stoffen.

Wie meer voorproefjes wil zien, kan Walibi volgen via de app Snapchat. Daarop kwamen de afgelopen dagen al korte filmpjes voorbij van onder meer kwallen en een vliegtuig dat achteruit vliegt.

Van Till geeft toe dat het pretpark behoorlijk lang niet in nieuwe rollercoasters geïnvesteerd heeft. "Walibi opent eindelijk, na heel lange tijd, een nieuwe achtbaan".



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be