Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Renovatie Disney's It's a Small World in volle gang: gebouw helemaal ingepakt

05-09-2015, 20.02 uurBeeld: Radio Disney Club

Disneyland Paris levert geen half werk bij het opknappen van klassieker It's a Small World. De façade van de attractie is helemaal ingepakt. Rondom het gebouw werd een enorme steigerconstructie met zeilen neergezet.

It's a Small World is sinds eind juli gesloten. Alle decorstukken, zowel binnen als buiten, worden schoongemaakt en opnieuw beschilderd. Voor de gevel hebben Disney-medewerkers een nieuw kleurenschema bedacht. Ook de geanimeerde poppen in de ride krijgen een technische revisie en nieuwe kostuums.

Daarnaast worden het geluidssysteem en het lichtplan herzien. Disneyland Paris kondigde verder aan dat bezoekers zich mogen verheugen op "enkele verrassingen" tijdens de rit. Waarschijnlijk krijgen bekende Disney-figuren een plekje in de decors. Dat gebeurde eerder in Hong Kong Disneyland, waar personages uit vrijwel alle bekende Disney-films te vinden zijn.

De veranderingen moeten er ook voor zorgen dat het gemakkelijker wordt om de attractie 's winters om te bouwen. In de wintermaanden krijgen scènes een winters jasje onder de noemer It's a Small World Celebration.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be