Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Nieuws

Keukenhof mengt zich in strijd om Halloween-fans

20-08-2015, 15:03 uur | Reacties

Liefhebbers van Halloween-spookhuizen en griezeldoolhoven hoeven komende herfst niet uit te wijken naar een pretpark. Het grootste Halloween-evenement is dit jaar te vinden op het landgoed van de Keukenhof.

Kasteel Keukenhof, vlakbij het bekende Zuid-Hollandse bloemenpark, gaat de concurrentie aan met onder andere Walibi Holland, Toverland en Avonturenpark Hellendoorn. Men claimt "het grootste Halloween- en Horrorfestival van Nederland" in huis te hebben. Dat wordt gehouden op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober.

ZIE OOK: Absoluut geen Halloween in de Efteling: 'Het past echt niet bij ons'

Het evenement met de naam 'Haunted Castle' omvat meerdere spookhuizen, labyrinten, scarezones en shows. Er geldt een adviesleeftijd van 16 jaar en ouder. In tegenstelling tot in veel attractieparken is het hier wel toegestaan om verkleed te komen.

Tegenwoordig wordt in bijna elk Nederlands pretpark Halloween gevierd. Alleen Attractiepark Slagharen en de Efteling laten het Amerikaanse horrorfeest volledig links liggen. Efteling-directeur Fons Jurgens vindt het thema niet geschikt voor het Brabantse sprookjespark. "De uitstraling past echt niet bij ons", zei hij eerder.

ZIE OOK: Walibi Holland: 'Wij zijn de grootste, beste en bekendste'

Reacties
Bijdrage