Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

IKEA: 'Geen interesse in locatie van failliet pretpark Yumble'

20-08-2015, 11.02 uur

Een IKEA op de plek van het failliet verklaarde pretpark Yumble in Roermond? Reken er maar niet op. De locatie van het overdekte attractiepark wordt in ieder geval geen vestiging van het bekende Zweedse woonwarenhuis.

Dat vertelt IKEA-woordvoerster Suzanne Bouten. In regionale media en op interfora wordt al sinds de ondergang van Yumble gespeculeerd over een nieuwe bestemming voor de grote blauwe loods. IKEA zou daar perfect passen, is de gedachte.

Die hardnekkige geruchten worden geen werkelijkheid, bevestigt de voorlichtster. "We hebben geen plannen voor een vestiging in Roermond. En met deze locatie zijn wij al helemaal niet bezig." De loods zou bovendien niet de juiste afmetingen hebben voor een IKEA.

Ondertussen probeert het management van Yumble een doorstart te maken. Er worden gesprekken gevoerd met meerdere partijen die geïnteresseerd zijn in een overname. Of het complex een pretpark blijft, is nog niet duidelijk.

Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be