Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

's Nachts inbreken bij Drievliet: geen enkel probleem

22-07-2015, 21.53 uur

De kwajongens van YouTube-kanaal StukTV hebben opnieuw toegeslagen in een pretpark. Na de Efteling en Duinrell vereerden de filmpjesmakers dit keer Drievliet met een bezoekje. Na sluitingstijd welteverstaan. 's Nachts inbreken in het Haagse attractiepark blijkt hartstikke eenvoudig.

In eerste instantie waren de heren van plan om een nacht door te brengen in het overdekte speelparadijs KidZcity. Toen dat mis dreigde te lopen, kozen ze ervoor om na zonsondergang een kijkje te nemen in Drievliet. Dat lukte zonder veel moeite.

De filmers konden zelfs speelgoedattributen als kinderfietsjes en een glijbaan meenemen. Van een kinderzwembadje en een zak plastic ballen maakten ze een eigen ballenbak. Bewakers waren in geen velden of wegen te bekennen. Ook toen de mannen triomfantelijk op attracties klommen, ging er geen alarm af.

Eind vorig jaar werd bekend dat dieven na sluitingstijd tot zes keer toe een drankautomaat in Drievliet hebben geplunderd. Daarvoor forceerden ze een draaihek. De nachtelijke controle in het pretpark is kennelijk nog niet aangescherpt.Meer Familiepark Drievliet
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be