Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Afbraak van pretpark Yumble is al begonnen

22-07-2015, 16.02 uur | Reacties

Hoewel de eigenaren van Yumble in Roermond nog vurig hopen op een doorstart, is de afbraak van het mislukte pretpark al begonnen. Een leverancier van licht-, geluid- en videoapparatuur is bezig om spullen te ontmantelen.

Bij Yumble staan twee busjes en drie grote trucks van de Utrechtse firma Ampco Flashlight. Momenteel wordt alle apparatuur gedemonteerd en verwijderd. Medewerkers van het bedrijf willen geen commentaar geven. Yumble huurde de installaties van Flashlight.

Aan de andere kant van het gebouw, bij de hoofdingang, staan stomverbaasde bezoekers voor een gesloten deur. Veel van hen hadden op internet al kaartjes gekocht. "Gisteravond waren we hier ook, toen gaven ze ons nota bene kortingsbonnen om vandaag terug te komen", vertelt een vader uit Rotterdam aan Looopings. "Bizar dat het kennelijk zo snel gegaan is."

Yumble gaat de komende weken proberen om in samenspraak met de curator een doorstart te maken. "Gedurende die periode doen we geen mededelingen over de invulling en voortgang van de plannen", laat de directie weten.

Meer Yumble Roermond
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be