Yumble Roermond

Afbraak van pretpark Yumble is al begonnen

22-07-2015, 16.02 uur | Reacties

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube-kanaal

Hoewel de eigenaren van Yumble in Roermond nog vurig hopen op een doorstart, is de afbraak van het mislukte pretpark al begonnen. Een leverancier van licht-, geluid- en videoapparatuur is bezig om spullen te ontmantelen.

Bij Yumble staan twee busjes en drie grote trucks van de Utrechtse firma Ampco Flashlight. Momenteel wordt alle apparatuur gedemonteerd en verwijderd. Medewerkers van het bedrijf willen geen commentaar geven. Yumble huurde de installaties van Flashlight.


ZIE OOK: Yumble Roermond bevestigt sluiting: faillissement aangevraagd

Aan de andere kant van het gebouw, bij de hoofdingang, staan stomverbaasde bezoekers voor een gesloten deur. Veel van hen hadden op internet al kaartjes gekocht. "Gisteravond waren we hier ook, toen gaven ze ons nota bene kortingsbonnen om vandaag terug te komen", vertelt een vader uit Rotterdam aan Looopings. "Bizar dat het kennelijk zo snel gegaan is."

Yumble gaat de komende weken proberen om in samenspraak met de curator een doorstart te maken. "Gedurende die periode doen we geen mededelingen over de invulling en voortgang van de plannen", laat de directie weten.

ZIE OOK: Geen toekomst voor Yumble: niemand wil failliet pretpark overnemen

Reacties