Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Pretpark Yumble geeft honderd kaartjes weg

09-07-2015, 18.44 uur | Reacties

Het overdekte pretpark Yumble in Roermond strooit met vrijkaarten. Op maandag 20 juli mogen de eerste honderd kinderen gratis naar binnen. Er liggen honderd toegangskaarten klaar ter ere van "de eerste officiële vakantiedag voor het zuiden van het land".

"Wie gebruik wil maken van een paar uurtjes gratis vermaak, zal er dus op tijd bij moeten zijn", staat in een persbericht. Het is echter de vraag of het storm zal lopen: de afgelopen weken trok het 'pretpark van de toekomst' geregeld hooguit enkele tientallen bezoekers per dag.

De reguliere entreeprijs van Yumble is 14,50 euro per persoon via internet en 15,50 euro aan de kassa. Dat geldt voor zowel kinderen als volwassenen. Er is geen apart kindertarief. Afgelopen maand werden tickets nog voor minder dan een tientje aangeboden op een veilingsite. Dat ging om een tijdelijke actie.

Het nieuwe park probeert zichzelf zo veel mogelijk op de kaart te zetten. Zo hangen op verschillende plekken langs de snelweg sinds kort gigantische reclameborden met het Yumble-logo en de tekst "Nieuw! Familiepark Roermond". Voor de deur van Yumble zelf verscheen eerder een reclame voor de Efteling.Meer Yumble Roermond
Reacties