Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Medewerker van Break Dance gewond na botsing met gondel

08-07-2015, 12.47 uur

Een medewerker van de Break Dance is gisteravond gewond geraakt op de kermis in het Brabantse Best. Hij stond te dicht bij de draaiende schijf van de attractie, waardoor hij een gondel tegen zich aan kreeg.

De man viel vervolgens op de grond, weet Omroep Brabant. Zijn hoofd zat onder het bloed, maar hij was nog wel bij bewustzijn. Het personeelslid kon zelf richting de ambulance lopen. Die heeft hem naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor twaalf. Afgelopen maandagavond moesten EHBO'ers ook al ingrijpen bij de attractie. Toen bleek een meisje zich bezeerd te hebben. De kermis in Best duurde tot en met gisteren.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be