Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Madurodam presenteert nieuwe overdekte attractie: 'Belangrijke koerswijziging'

09-07-2015, 14.27 uur

Madurodam wil meer bieden dan miniaturen alleen. Op maandag 20 juli wordt de nieuwe attractie Hof van Nederland geopend, waarin bezoekers met behulp van speciale effecten worden meegenomen naar het jaar 1572. Looopings mocht alvast komen kijken.

In de beleving zijn toeschouwers aanwezig bij de eerste vrije Statenvergadering van de Hollandse steden. Voor de bouw van de historische attractie schakelde Madurodam decoratiebedrijf Jora Vision in.

"We denken dat we een belangrijke koerswijziging hebben weten te bewerkstelligen voor het park", zegt creative director Bastiaan de Bruin. "We hebben een show proberen neer te zetten waarbij het één het ander in werking zet."

Het Hof van Nederland is de tweede overdekte beleving in Madurodam, na de voetbalattractie Zo Groot is Oranje (2014). Het is de bedoeling dat er de komende jaren meer van dat soort zaken bij komen, vertelt directeur Joris van Dijk. "Achtbanen hebben we op miniatuurschaal, die zul je hier niet snel in grote vorm terugvinden. Maar we proberen wel zo veel mogelijk attractiewaarde toe te voegen."

Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be