Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Madurodam

Madurodam presenteert nieuwe overdekte attractie: 'Belangrijke koerswijziging'

09-07-2015, 14:27 uur | Reacties

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube-kanaal

Madurodam wil meer bieden dan miniaturen alleen. Op maandag 20 juli wordt de nieuwe attractie Hof van Nederland geopend, waarin bezoekers met behulp van speciale effecten worden meegenomen naar het jaar 1572. Looopings mocht alvast komen kijken.

In de 'experience' zijn toeschouwers aanwezig bij de eerste vrije Statenvergadering van de Hollandse steden. Voor de bouw van de historische attractie schakelde Madurodam decoratiebedrijf Jora Vision in.

ZIE OOK: Nieuw in Madurodam: geschiedenisles met speciale effecten

"We denken dat we een belangrijke koerswijziging hebben weten te bewerkstelligen voor het park", zegt creative director Bastiaan de Bruin. "We hebben een show proberen neer te zetten waarbij het één het ander in werking zet."

Het Hof van Nederland is de tweede overdekte beleving in Madurodam, na de voetbalattractie Zo Groot is Oranje (2014). Het is de bedoeling dat er de komende jaren meer van dat soort zaken bij komen, vertelt directeur Joris van Dijk. "Achtbanen hebben we op miniatuurschaal, die zul je hier niet snel in grote vorm terugvinden. Maar we proberen wel zo veel mogelijk attractiewaarde toe te voegen."

ZIE OOK: Madurodam presenteert plannen voor twee nieuwe attracties

Reacties
Bijdrage