Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe Star Wars-snacks in Disneyland Paris: gitzwart broodje 'Darth Vader'

06-07-2015, 19.23 uur | ReactiesBeeld: @DisneylandBerry

Het ziet er misschien nogal aangebrand uit, maar het hoort echt zo: Disneyland Paris gaat pikzwarte Darth Vader-hamburgers verkopen. De specialiteit staat op de menukaart ter ere van een nieuwe Star Wars-show.

In theater Videopolis gaat aanstaande zaterdag de interactieve Star Wars-voorstelling Jedi Training Academy in première. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf tegen slechterik Darth Vader te vechten. Geheel in stijl is het menu van de naastgelegen snackcorner Café Hyperion aangepast.

Naast de opvallende zwarte burger (12 euro inclusief menu) heeft Disneyland meer in petto voor doorgewinterde Star Wars-fans. Zo worden tegelijkertijd een speciale Jedi-burger (11 euro) en een cupcake in stijl van personage Yoda (4 euro) geïntroduceerd.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be