Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Oeps: Efteling vergeet nieuwe achtbaan op plattegrond

04-07-2015, 09.46 uur

Zo te zien hebben medewerkers van de Efteling een fikse zonnesteek opgelopen. Op de nieuwe zomerplattegrond is de nieuwe achtbaan Baron 1898 nergens te bekennen. Het paradepaardje ontbreekt volledig.

Waar nu de dive coaster te vinden is, tussen de Gondoletta-vijver en De Vliegende Hollander, staat op de kaart alleen een grote zandvlakte. Ook de infrastructuur in het gebied klopt niet meer.

De plattegrond staat in het programma van het Negen Pleinen Festijn, dat gehouden wordt op zaterdagen in juli en augustus. Het lijkt alsof foldertjes van vorig jaar gebruikt zijn. Toch gaat het wel degelijk om nieuwe exemplaren, waarin praktische informatie bijvoorbeeld wel is aangepast. De Efteling heeft de programma's duizenden keren laten drukken.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be