Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Disney-figuur wijkt uit naar Kaatsheuvel: 'Elsa' illegaal in de Efteling

13-06-2015, 15.17 uurBeeld: @EftelingFreak

In de Efteling loopt vanmiddag een lookalike van een beroemd Disney-figuur rond. Een vrouw heeft zich verkleed als sneeuwkoningin Elsa, bekend uit de Disney-film Frozen. Hoewel ze vanzelfsprekend niet bij het officiële Efteling-entertainment hoort, willen veel bezoekers met haar op de foto.

Het is niet duidelijk hoe de vrouw binnen kon komen. De Efteling staat verkleedpartijen sinds vorig jaar niet meer toe. Volgens het officiële parkreglement moeten verklede bezoekers bij de ingang geweigerd worden. "Deze mensen zien er dusdanig professioneel verkleed uit, dat voor gewone gasten niet duidelijk is of ze bij ons live entertainment horen of niet", zei een woordvoerster eerder.

Overigens is Elsa in Disneyland Paris niet te ontmoeten. Daar werden plannen voor een fotolocatie geannuleerd omdat de Frozen-personages te populair zouden zijn. Disneyland vreesde voor enorme wachtrijen.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be