Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Identiteitscrisis Yumble duurt voort: weer nieuwe benaming

30-05-2015, 21.06 uur

Het nieuwe pretpark Yumble heeft nog steeds identiteitsproblemen. Twee weken geleden kwam het management tot de conclusie dat Yumble geen attractiepark genoemd mag worden, maar een entertainmentpark. Nu krijgt het attractiecomplex toch weer een andere benaming.

Yumble gaat voortaan door het leven als 'familiepark'. Op de officiële website werden alle verwijzingen naar de term 'attractiepark' vervangen. Zelfs letterlijke citaten van kranten die schreven over "het attractiepark van de toekomst" zijn verdraaid. Nu staat er plotseling "het familiepark van de toekomst".

De keuze voor 'familiepark' is opvallend, omdat een woordvoerster onlangs nog aangaf dat Yumble juist niet geschikt is voor de hele familie. "Het is echt bedoeld voor gezinnen met kinderen tot veertien jaar", zei ze. "Jongeren komen ergens anders beter aan hun trekken."

Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be