Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Fans bepalen nieuwe namen van mascottes Europa-Park

26-05-2015, 16.37 uur

De mascottes van het grootste pretpark van Duitsland krijgen nieuwe namen. Europa-Park heeft besloten dat de muizen Euromaus en Euromausi binnenkort anders door het leven gaan. Pretparkfans mogen de komende weken bepalen hoe de gastheer en -dame gaan heten.

Ze kunnen op internet kiezen uit vier opties: Ed en Edda, Finn en Finea, Pit en Pia en Spiff en Chrissy. Zelfverzonnen namen mogen ook. De uitslag wordt bekend op 12 juli, als het attractiepark veertig jaar bestaat. Iedereen kan één keer stemmen via een formulier op een fansite.

Een Frans pretpark dat sinds kort een 3D-film met de Europa-Park-muizen vertoont, wachtte de verkiezing niet af. Euromaus en Euromausi worden in de Franse nasynchronisatie van de film Tony en Tina genoemd.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be