Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling stelt nieuw verhaal Raveleijn ruim vier maanden uit

26-05-2015, 07.38 uur | Reacties

Er verschijnt voorlopig geen nieuw verhaal rond de Efteling-show Raveleijn. De publicatie van een tweede kinderboek over de 'magische stad' is om onbekende redenen opgeschort. Eigenlijk had het boek van Paul van Loon morgen in de winkels moeten liggen.

Dat wordt ruim vier maanden later. 'De Bende van de Witte Veer' is op zijn vroegst op maandag 5 oktober te koop. De oorzaak van het oponthoud is niet bekend.

Het verhaal gaat over een boevenbende met wolfachtige wezens. "Overal waar deze bende geweest is, wordt een witte veer gevonden", luidt de synopsis. "Ook in de 'echte' wereld gebeuren er vreemde dingen. Joost heeft koortsachtige dromen. Vreemde schaduwen glijden door zijn kamer. En op het schilderij van de poort gloeien ogen geel op."

Toen het boek in januari werd aangekondigd, gaf de Efteling nog aan dat de gelijknamige parkshow voorlopig niet aangepast zou worden. De huidige voorstelling, gebaseerd op het eerste Raveleijn-boek, draait sinds 2013. Sindsdien werden er alleen wat kleine aanpassingen doorgevoerd.

Meer Efteling
Reacties