Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

'Komende jaren geen nieuwe attracties in Bobbejaanland'

20-05-2015, 21.47 uur | Reacties

We hoeven voorlopig geen nieuwe attracties te verwachten in Bobbejaanland. Het gaat nog jaren duren voor het Vlaamse pretpark weer kan uitpakken met iets nieuws. Dat vertelt commercieel directrice Peggy Verelst in een interview.

Afgelopen week opende Bobbejaanland de 3D-simulator The Forbidden Caves, de eerste grote toevoeging in het park sinds 2011. "Ik veronderstel dat we niet de kans gaan krijgen om de eerste twee jaar iets nieuws te openen", geeft Verelst toe in gesprek met fansite Themeparkfreaks.

Hoeveel budget Bobbejaanland krijgt voor toekomstige ontwikkelingen, wordt bepaald door de Spaanse moedermaatschappij Parques Reunidos. Concrete plannen zijn er dan ook niet, aldus het directielid. En spectaculaire achtbanen kunnen we sowieso op onze buik schrijven. "We richten ons altijd op families."

Ze suggereert wel dat bestaande rides binnenkort opknapbeurten krijgen. "Ik denk dat we nu vooral moeten kijken naar het grotere plaatje." Attracties als spinning coaster Dizz en de frisbee Sledge Hammer zijn volgens haar "makkelijk opnieuw te thematiseren". "Dat is wat nu belangrijk is; bekijken of we meer met thema's kunnen gaan werken."

Meer Bobbejaanland
Reacties