Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Nieuwe show in Walibi Holland is schaamteloze reclamespot: 'Koop tickets!'

17-05-2015, 21.43 uur

Walibi Holland heeft een nieuwe show op de planken staan, maar niet om bezoekers te vermaken. De voorstelling draait alleen maar om het verkopen van meer entreebewijzen.

Op een groot podium worden acts opgevoerd die bezoekers enthousiast moeten maken voor aankomende evenementen in het attractiepark. Zo voeren dames en heren in Tiroler outfit een dansje op ter promotie van het Walibierfest in september.

Vervolgens betreden zombies het podium om reclame te maken voor de Halloween Fright Nights in oktober. Tussendoor roept een voice-over steeds: "Koop je tickets op walibi.nl!" Dit weekend was de show nog geen doorslaand succes: de acts trokken nauwelijks publiek.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be