Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Tv-programma over pretpark Yumble is doorgestoken kaart

01-06-2015, 15.28 uur

Het nieuwe pretpark Yumble heeft kijkers van de tv-show 'Het Land Van' voor de gek gehouden. In het gesponsorde RTL-programma was afgelopen weekend te zien hoe kinderen attracties mochten uittesten. Toevallig waren ze over alles even enthousiast: vrijwel elke ride kreeg het rapportcijfer 10.

Het testteam, onder leiding van de 9-jarige Emma, was echter niet willekeurig samengesteld. Emma blijkt het dochtertje te zijn van Angelique Keuven, manager bij VVV Midden-Limburg. Het toerismebureau is al maanden bezig om Yumble te promoten.

Eind maart kwam het 'onpartijdige' meisje ook al voorbij in een ander reclamefilmpje voor Yumble. Wellicht durfde het Limburgse pretpark het niet aan om echte bezoekers naar hun mening te vragen.

Overigens zijn in de reportage wat fouten geslopen. Zo noemt de presentatrice simulator Tim's Rescue een "4D-bioscoop", terwijl driedimensionale effecten daar juist ontbreken. Ook wordt Yumble in het programma voortdurend gepresenteerd als "attractiepark". Van die benaming wil het management eigenlijk af.

Meer Yumble Roermond
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be