Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Dansend shoppen: discovloer in vernieuwde feestwinkel Duinrell

16-05-2015, 17.58 uur

Eén van de souvenirwinkels in Duinrell krijgt een feestelijk tintje. Een shop met fop- en feestartikelen wordt binnenkort uitgerust met een grote led-discovloer. Klanten kunnen tijdens het shoppen een dansje wagen met mascotte Rick de Kikker.

De winkel werd afgelopen najaar gesloten nadat de voormalige uitbater naar eigen zeggen "geen fatsoenlijke overeenkomst" kon sluiten met de directie van het pretpark. Twee nieuwe ondernemers hebben de zaak onlangs overgenomen.

De heren hebben grootse plannen voor het pand en een nabijgelegen theater, dat al een tijdje niet meer gebruikt werd. "Het aangrenzende Koldertheater zal niet meer als opslagplaats gebruikt worden, maar wordt in ere hersteld", zegt een woordvoerder. "Het entertainmentteam van de winkel gaat hier goochelshows opvoeren."

Op donderdag 21 mei is de officiële opening van 'Rick's Feesthuis'. De discovloer wordt pas later geïnstalleerd. Die is nog onderweg vanuit het buitenland.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be