Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Nieuwe attractie Toverland is af: ontwerper geeft rondleiding door Maximus' Blitz Bahn

16-05-2015, 09.55 uur

Met de toevoeging van een pratend hert is de nieuwste attractie van Toverland vrijwel helemaal af. Bij de bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn zijn de afgelopen weken de puntjes op de i gezet. Ontwerper Peter van Holsteijn gaf speciaal voor Looopings een rondleiding.

Van Holsteijn bedacht voor de ride een achtergrondverhaal dat draait om de verstrooide Oostenrijkse uitvinder Maximus Müller. De interactieve wachtrij voor de bobbaan loopt door het chalet van Maximus, waar bezoekers kennis kunnen maken met zijn uitvindingen. "Het maakt het wachten net wat aangenamer", zegt de ontwerper van het Limburgse pretpark.

De Blitz Bahn ging al eind maart open, maar toen waren nog niet alle decors en effecten gereed. Dat is nu wel het geval. Het nieuwe robothert hangt bij een biertentje pal naast de attractie.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be