Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foutje: Efteling stuurt abonnees onterecht betalingsherinnering

20-04-2015, 17.23 uur

Honderden abonnees van de Efteling hebben vandaag onterecht een dreigende mail gehad. Daarin staat dat ze hun abonnementsgeld niet betaald hebben, waardoor hun pasje geblokkeerd kan worden.

"Helaas is onze recente incassopoging voor uw abonnement(en) niet geslaagd", kregen de vermeende wanbetalers te horen. "Het niet betalen van de maandelijkse termijnen en/of blokkade van uw abonnement(en), ontslaat u niet verplichting om alsnog het volledige abonnementsgeld te betalen", waarschuwt het pretpark.

Het gaat echter om een vergissing: door een technische fout werd het bericht verstuurd aan talloze abonnementhouders die hun zaken gewoon netjes op orde hebben. Anderhalf uur na het eerste dreigement volgde een excuus.

"Bij het versturen van de maandelijkse betalingsherinneringen is zojuist helaas een technische fout ontstaan, waardoor een aantal mensen onterecht een mail hebben (sic) ontvangen. We bieden hiervoor uiteraard onze excuses aan."

Later deze week krijgen bezoekers die daadwerkelijk een betalingsachterstand hebben alsnog een herinnering. Het is niet de eerste keer dat de Efteling blundert met mailtjes aan de verkeerde personen. Een persbericht over een nieuwe marketingmanager belandde in februari nog per ongeluk bij abonnees.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be