Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland maakt parodie op eigen 'irritante radiocommercial'

20-04-2015, 13.07 uur

Toverland heeft in ieder geval geen gebrek aan zelfspot. Het Limburgse attractiepark liet een parodie maken op de radiocommercial die onlangs nog werd genomineerd als irritantste radioreclame van het jaar.

In die reclame vertelde directrice Caroline Kortooms in zwaar Limburgs accent over haar goede ervaringen met vijftigplussers. De nieuwe commercial is een ludieke knipoog naar de vorige. Hij begint hetzelfde: "Hoi, ik ben Caroline Kortooms, directeur van Toverland."

Daarna vraagt iemand haar of ze zin heeft om in "de gloednieuwe bobbaan te gaan", gevolgd door een hoop gejoel en gegil. Een voice-over besluit: "Kom naar attractiepark Toverland en voel de magie!" Het park zou op "twintig minuten van Eindhoven" liggen.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be