Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Blunder op plattegrond Walibi: karretjes hangende achtbaan ineens omgekeerd

13-04-2015, 08.56 uur

De maker van de nieuwe plattegrond van Walibi Holland is zelf waarschijnlijk nog nooit in het pretpark geweest. Bij het tekenen van de hangende achtbaan Condor maakte de ontwerper een wel heel stomme fout.

De karretjes van de bekende 'suspended looping coaster' zijn plotseling niet onder maar bovenop de rails bevestigd. Blijkbaar is de misser niet opgemerkt door de directie of andere medeverantwoordelijke collega's. Tot nu toe werd de kaart niet aangepast. Ook de digitale editie van de tekening, te vinden in de officiƫle Walibi-app, blijft vooralsnog ongewijzigd.

De nieuwe plattegrond is sowieso geen pareltje, als we klagende fans op social media mogen geloven. Zij noemen het ontwerp kinderachtig en kaal.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be