Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling overweegt nieuwe bioscoopfilm: binnenkort Droomvlucht The Movie?

07-04-2015, 20.54 uur

De Efteling heeft plannen voor een nieuwe bioscoopfilm. Na het uitbrengen van Sprookjesboom de Film in 2012 wordt er gedacht aan een tweede Efteling-rolprent. Dat blijkt uit een online vragenlijst voor bezoekers.

"Onlangs is het idee ontstaan om, na het succes van Sprookjesboom de Film, een nieuwe Efteling-film te maken", luidt de uitleg bij de enquête. Deelnemers kunnen vervolgens kiezen uit zes opties: Raveleijn de Film, Pardoes de Film, Jokie de Film, Droomvlucht de Film, Klaas Vaak de Film en Sprookjesboom de Film 2.

Wie daar niets in ziet, kan ook zelf een eigen idee voor een avondvullende Efteling-speelfilm invullen. Op social media opperen veel Efteling-fans al films gebaseerd op onder meer Fata Morgana, Villa Volta en de nieuwe achtbaan Baron 1898.

De eerste Sprookjesboom-film bracht drie jaar geleden maar liefst 1,3 miljoen euro op. Critici waren minder enthousiast. Recensenten noemden de animatiefilm "erg matig" en "niet boeiend genoeg".

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be