Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Mondo Verde

Limburgs pretpark wacht al twee jaar op vergunning voor waterbaan

19-04-2015, 19.33 uur

Bijna twee jaar nadat het Limburgse pretpark Mondo Verde een tweedehands waterbaan kocht, staat de attractie nog steeds niet overeind. Volgens een woordvoerster is de bouwvergunning nog altijd niet binnen.

"De baan is inderdaad nog niet operatief, we wachten op de benodigde vergunningen", laat de voorlichtster aan Looopings weten. Het familiepark in Landgraaf nam de tientallen jaren oude boomstambaan in 2013 over van Sprookjesbos Valkenburg. Daar heette de log flume El Niño.

Het is onbekend wanneer de baan wel opgebouwd kan worden. Een receptioniste vult aan: "Onze prioriteit ligt momenteel bij het opknappen en verbouwen van andere delen van het park." In Mondo Verde staan al wel een achtbaan, een draaiend schommelschip, botsauto's, een kabelbaan en een schans met kleine bootjes.

Meer Familiepark Mondo Verde
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be