Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland stort zich in wereld van congressen

01-05-2015, 21.18 uur

Walibi Holland denkt een nieuwe inkomstenbron gevonden te hebben. Het pretpark wil een zakcentje bijverdienen met het organiseren van zakelijke congressen. Een ouderwets zalencomplex werd daarom afgelopen winter verbouwd tot een modern congrescentrum.

Op 12 mei vindt de officiƫle opening plaats. Dan wordt in Walibi 'Event BizNiz Live' gehouden, een conferentie voor evenementenmanagers. Presentatrice Lieke van Lexmond praat de bijeenkomst aan elkaar. De bedoeling is volgens een persbericht om "leerzame sessies van topsprekers" aan te bieden.

Attractieparken richten zich de laatste jaren steeds vaker op de zakelijke markt. Voor de Efteling was een toename van het aantal zakelijke evenementen een van de belangrijkste redenen dat de bezoekersaantallen vorig jaar zijn gestegen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be