Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling blijft sleutelen aan paardenshow Raveleijn

22-03-2015, 21.46 uur

De Efteling is kennelijk nog steeds niet geheel tevreden over de paardenshow Raveleijn. Zelfs vier jaar na de première wordt er nog gesleuteld aan het script van de openluchtvoorstelling. De afgelopen maanden is er achter de schermen gewerkt aan een nieuwe versie van de show.

Dat bevestigen insiders aan Looopings. Onder meer de vechtscènes zijn aangepast. Daarnaast gaan personages meer uitleg geven over het verhaal, dat draait om de elementen water, vuur, aarde, metaal en hout. Hoofdrolspelers krijgen meer tekst.

Het spektakel is al sinds 12 januari niet te zien, officieel vanwege onderhoud. Op woensdag 1 april gaat de aangepaste versie van de show draaien. Veel Efteling-fans hebben al sinds de opening kritiek op Raveleijn, met name omdat het verhaal te onduidelijk zou zijn. In 2013 kreeg de voorstelling een grote make-over.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be