Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Yumble Roermond open zonder topattracties

21-03-2015, 14.09 uur | Reacties

De eerste openingsdag van Yumble Roermond verloopt niet vlekkeloos. Vrijwel alle trekpleisters van het nieuwe overdekte pretpark worden geteisterd door technische problemen. Eén attractie is zelfs helemaal niet af.

De schietsimulator Asteroids, waarin bezoekers met balletjes moeten schieten op een 360 graden-scherm met geprojecteerde planeten, functioneert niet. Gisteren beloofde het management nog dat de ride vandaag sowieso operationeel zou zijn. "Dat gaat zeker lukken", zei directrice Corine Dijkhuizen tijdens een tour achter de schermen.

Ook de schommelende draaischijf Twister en de interactieve 3D-darkride Mia and Me hebben vandaag al meermaals stilgestaan. Een digitaal aquarium met geprojecteerde vissen werkt eveneens niet naar behoren. Aanwezige medewerkers kunnen niet zeggen wanneer de problemen zijn opgelost.

Vorige week vielen tijdens een testdag ook verschillende attracties uit. De directie van Yumble verdedigde zich toen door te benadrukken dat het ging om een try-out voor proefpersonen die geen entree betaald hadden. Vandaag lopen wel gewoon betalende bezoekers rond. Een woordvoerster relativeert de problemen. "We kijken terug op een fantastische eerste dag", zegt ze.Meer Yumble Roermond
Reacties