Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

'Efteling handelde perfect bij ongeluk in Carnaval Festival'

18-03-2015, 21.29 uur

De Efteling valt niets te verwijten nadat maandag een 6-jarig jongetje zijn been brak in Carnaval Festival. Dat zegt de moeder van het slachtoffer. Volgens haar reageerden personeelsleden zeer adequaat op het ongeluk.

"Er was meteen een arts bij die zijn beentje gefixeerd heeft", vertelt ze aan Nieuws.nl. "Binnen een kwartier zaten we in de auto naar het ziekenhuis, waar ze al op de hoogte waren van onze komst." Een operatie bleek niet nodig. Het been is onder narcose gezet.

Op Twitter schrijft de vrouw dat haar zoontje in het ziekenhuis "drie uur gekrijst heeft van de pijn". De knul maakt het naar omstandigheden goed. Ze roemt de behulpzame houding van de Efteling. "Ze hebben nadat we uit het ziekenhuis kwamen ook nog contact met ons gezocht om te vragen hoe het met hem gaat."

Het baldadige jochie stapte maandagmiddag halverwege een ritje uit en brak zijn kuit- en scheenbeen toen hij onder een karretje terechtkwam. Zijn moeder was er niet bij toen het ongeval gebeurde, omdat ze buiten op een plein stond.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be