Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Geen optredens Karen, Kristel en Josje meer in Plopsaland: K3 stopt ermee

18-03-2015, 15.31 uurBeeld: Patricia Bronius

De optredens van Karen, Kristel en Josje in de Plopsa-parken zijn na komende zomer verleden tijd. Meidengroep K3 stopt in de huidige formatie. Dat hebben de dames zojuist bekendgemaakt op een persconferentie. Drie nieuwe zangeressen, gekozen via een talentenjacht op tv, gaan hen vervangen.

De meiden van K3 waren altijd graag geziene gasten in de pretparken van Plopsa. Ze gaven regelmatig optredens in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt. Ook woonden ze steevast openingen van nieuwe attracties bij. Komend voorjaar vinden er nog enkele optredens in de parken plaats.

In Hasselt en Coevorden staan een K3 Brandweermolen, een K3 Zweefmolen en een K3 Verkeerspark. Wat er met die attracties gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. Plopsaland De Panne kende de afgelopen jaren zelfs een heus K3 Museum. Dat museum is inmiddels vervangen door een voetbalcafé.

"Het valt ons zwaar en voor de kindjes zal het even schrikken zijn", vertelde Karen vanmiddag. "Maar we beloven aan al onze fans dat we de fakkel pas zullen doorgeven als we zeker weten dat K3 in goede, nieuwe handen is."

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be