Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling laat afgesleten beelden links liggen bij opknapbeurt

31-03-2015, 23.59 uur

De Efteling heeft een grote opknapbeurt van wildwaterbaan Piraña niet aangegrepen om een paar versleten beelden te herstellen. Bij vier grote Inca-beelden langs de baan bladdert al een jaar verf af. In de langdurige sluitingsperiode veranderde daar niets aan.

De sculpturen zijn interactief: ze spuiten waterstralen op opvarenden als bezoekers langs de kant een hand in de mond van een ander afgodsbeeld steken. Al sinds de komst van de nieuwe objecten in maart 2014 laten ze verf los.

Normaal gesproken is de Efteling er als de kippen bij om dergelijke zichtbare gebreken op te lossen. Volgens de onderhoudskalender van het pretpark onderging de Piraña vanaf november een renovatie van bijna vijf maanden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be