Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Eerste testritjes Yumble in volle gang

22-02-2015, 13.10 uur

Hoewel het officieel nog een maand duurt voor het nieuwe pretpark Yumble in Roermond opengaat, zijn enkele attracties al wel operationeel. In de weken tot de openingsceremonie op zaterdag 21 maart is het overdekte entertainmentcomplex volop aan het proefdraaien.

Een paar rides moeten nog afgebouwd of afgesteld worden. Vanaf begin maart mogen op geregelde tijden geselecteerde testpersonen naar binnen. Op 12 maart zijn journalisten van landelijke en regionale media welkom. Afgevaardigden van pretparkfanclubs komen op 20 maart kijken.

Yumble maakt op internet al volop reclame voor het nieuwe concept. Sinds de eerste entreekaarten afgelopen maandag in de verkoop gingen, wordt geadverteerd met de slogan "De nieuwste attracties zonder lange wachtrijen". Het pretpark werkt met een maximumcapaciteit om te voorkomen dat het te druk wordt.

Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be