Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Prijzen en tijden van nieuw pretpark Yumble bekend: drie uur toegang voor 16,50 euro

16-02-2015, 21.18 uur | Reacties

Het nieuwe Limburgse pretpark Yumble in Roermond gaat op zaterdag 21 maart officieel open. Sinds vandaag is het mogelijk om op internet entreekaarten te bestellen. Tickets kosten gemiddeld 16,50 euro per persoon, maar een hele dag plezier zit er niet in: Yumble werkt met vaste tijdvakken van drie uur.

Het overdekte entertainmentcenter is geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Vervolgens worden alle aanwezige bezoekers naar huis gestuurd. Om 15.00 uur mag een nieuwe groep gasten naar binnen. Zij zijn welkom tot 18.00 uur. "Met een bezoek aan Yumble beleef je de leukste drie uur van je leven! ", luidt een promotietekst.

Elk bezoek begint met een openingsshow en eindigt met een groot slotfeest. Naast normale kaarten zijn er ook speciale tickets inclusief zeven consumptiebonnen beschikbaar. Die zijn zo'n 6 euro duurder. Wie twee 'partysticks' wil, betaalt nog eens 2 euro meer. Yumble werkt met variabele prijzen op basis van drukte.

Voorlopig is Yumble alleen open op woensdagen, in het weekend en in schoolvakanties. Eigenlijk zou de kaartverkoop halverwege december al van start gaan. "We hebben iets langer gewacht om onze website verder te perfectioneren", zegt een woordvoerster daarover.

Meer Yumble Roermond
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be