Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Zwembad Plopsaqua onder vuur: woede over 'asociaal dure' kaartjes

11-02-2015, 14.24 uur

Honderden boze Belgen hebben een petitie getekend tegen de "asociaal hoge tarieven" van het nieuwe zwembad in Plopsaland De Panne. Volgens politieke partij N-VA rijzen de toegangsprijzen van Plopsaqua de pan uit.

Een kaartje voor een paar uur zwemmen kost straks 18,50 euro per persoon, maar daar zijn de politici niet kwaad over. Het is hen te doen om de gereduceerde entreeprijs voor inwoners van de gemeente De Panne. Volwassenen betalen 5 euro, kinderen zijn 3 euro kwijt. Veel te veel, menen de ondertekenaars. Ze eisen dat volwassenen maximaal 3 euro kwijt zijn en kinderen 2 euro.

Burgemeester Ann Vanheste, die met Plopsaland onderhandelde over de kortingstarieven, vindt dat ze het onderste uit de kan heeft gehaald. "Er is voor een luxueus zwembad gekozen. Die luxe zullen bezoekers ook krijgen. De mensen zullen toegeven dat het echt zijn geld waard is."

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be