Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Fans zwaar teleurgesteld over nieuwigheid Walibi Belgium

27-01-2015, 21.12 uur

Teleurstellend, lachwekkend en onnodig. Zo omschrijven fans van Walibi Belgium de grote nieuwigheid van het pretpark: een nieuwe glijbaan in zwemparadijs Aqualibi. Op pretparkfora buitelen liefhebbers over elkaar heen om de 'freefall slide' Flash de grond in te boren.

De glijbaan bestaat uit een korte vrije val van een paar seconden, met halverwege een transparant deel. "Ben nu wel zeker dat het de flop van het jaar is", zegt een van de fans. Hij krijgt veel bijval. "Wat een aanfluiting. Klein, lelijk en laag."

Veel pretparkfanaten zijn verbolgen dat Walibi de nieuwe slide aankondigt als een spectaculaire toevoeging. "Ze doen alsof dit de sensatie van België is." Iemand die vindt dat een gegeven paard niet in de bek gekeken moet worden, wordt snel van repliek gediend: "Dit paard is kreupel en doof."

Walibi Belgium bestaat in 2015 precies veertig jaar. Een groot verjaardagscadeau heeft het park niet in petto. Wel wordt de film in het 4D-theater vervangen.Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be