Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Gaat de Efteling uitbreiden? Pretpark koopt kantoorpand in Kaatsheuvel

21-01-2015, 14.08 uur

De Efteling krijgt er binnenkort hoogstwaarschijnlijk een flinke lap grond bij. Het kantoorpand van de Rabobank in Kaatsheuvel komt vrijwel zeker in handen van het attractiepark. Een woordvoerster noemt het "een uniek pand op een voor ons interessante locatie".

Het pand staat aan de rand van het attractiepark, in de buurt van Carnaval Festival, Vogel Rok en het Efteling Hotel. De Efteling zou nog geen concrete plannen voor de plek hebben. "Eind 2016 krijgen we het gebouw dan in bezit. Tot die tijd denken we na over een goede bestemming."

Achter Carnaval Festival, op het terrein van de Efteling, liggen momenteel nog kantoorruimtes, werkplaatsen en een parkeerplaats voor personeel. Als die verhuizen naar de Rabobank-locatie, is er in het huidige park plek voor nieuwe attracties of een tweede hotel.

Verhuisd
De handtekening onder de verkoopovereenkomst moet nog wel worden gezet. Het kantoor stond te koop omdat het regionale hoofdkantoor van de Rabobank verhuisd is naar Waalwijk.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be