Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris gooit Big Thunder Mountain ruim een jaar dicht

09-01-2015, 12.44 uurBeeld: cafefantasia

Disneyland Paris is nog lang niet klaar met het renoveren van grote attracties. Eind dit jaar moet achtbaan Big Thunder Mountain eraan geloven. De populaire attractie gaat maar liefst dertien maanden dicht.

De mijntrein krijgt van november 2015 tot december 2016 de grootste onderhoudsbeurt sinds de opening in 1992. Een deel van de techniek wordt vervangen, waardoor de capaciteit omhoog zal gaan en de wachttijden korter worden.

De "wildest ride in the wilderness" staat ook een upgrade te wachten. Disney installeert onder meer een interactieve wachtrij en een hoop nieuwe effecten tijdens de rit, waaronder digitale projecties. De versie in Disneyland California onderging in 2013 een vergelijkbare opknapbeurt.

Big Thunder Mountain is de derde grote attractie in Disneyland Paris die dit jaar zal sluiten. Publiekstrekkers Space Mountain en It's a Small World komen ook aan de beurt. Beide rides zijn in 2015 zes maanden lang niet operationeel.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be