Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell wil andere sfeer in Tikibad: 'Het Tiki-gevoel moet terug'

07-01-2015, 14.32 uur

Bezoekers van het tropische Tikibad moeten zich binnenkort wanen in Hawaiiaanse sferen. Duinrell wil dat het zwemparadijs na een opfrisbeurt een andere ambiance krijgt. Het bad is tot en met 23 januari gesloten vanwege jaarlijks onderhoud en een grote schoonmaak.

De sfeer in het Tikibad moet straks "meer Hawaii" uitstralen, vertelt onderhoudsmanager Jan van der Graaff. "De decoraties en tekeningen op de wanden worden aangepast. Dat doen we overigens geleidelijk, daar trekken we een paar jaar voor uit." Er komt ook nieuwe sfeerverlichting.

Bij de opening in 1984 was het zwemcomplex een trendsetter. Die tijd is voorbij, geeft een woordvoerder toe. Mede daarom voert Duinrell de veranderingen door. "Om weer onderscheidend te zijn. Het echte Tiki-gevoel moet terug."

Tegelijkertijd wordt ook gewerkt aan een nieuwe garderobe op de eerste etage. Daarnaast wordt de ingang van het zwemparadijs verruimd. Dat moet zorgen voor een betere doorstroming op extreem drukke dagen. Volgens de voorlichter zijn er geen concrete plannen voor nieuwe glijbanen.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be