Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

'Walt Disney zou Disneyland Paris haten'

05-01-2015, 15.13 uur

Walt Disney draait zich om in zijn graf als hij zou zien hoe slecht Disneyland Paris er momenteel bij ligt. Dat denkt Gwen Declerck van de Vlaamse krant De Tijd, die in de kerstvakantie een bezoek bracht aan het resort. "Geen wonder dat het pretpark bijna failliet is", zegt ze.

De journaliste beschrijft personeelsleden als "onvriendelijk, verveeld en hemeltergend inefficiënt". Gwen: "Het zijn niet zozeer de lange wachttijden of de kou die op de zenuwen werken. Wel het schabouwelijke gebrek aan klantvriendelijkheid."

Ze moet zich inhouden om een trage caissière in een Disney-boetiek niet de huid vol te schelden. Later barst alsnog de bom in het chique restaurant Walt's, vertelt ze. "Na een uur staat enkel brood op tafel. Het hoofdgerecht arriveert na anderhalf uur. We besluiten niet op het dessert te wachten en stappen boos op."

Dat Disneyland in geldnood zit, verbaast de redactrice niets. "Hier is iets stuk dat dringend gerepareerd moet worden. Als Walter Elias Disney nog in leven was en hier zou langslopen, dan zou hij een van zijn zeldzame woedeaanvallen krijgen."

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be