Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Brabants pretpark sluit de deuren: DippieDoe Cuijk 'wegens omstandigheden' dicht

05-01-2015, 08.32 uur

Nederland is sinds kort een toeristische attractie armer. Het kleinschalige overdekte pretparkje DippieDoe in Cuijk heeft de deuren op 1 januari definitief gesloten. Een reden is officieel niet bekend, maar de bezoekersaantallen waren de afgelopen jaren niet denderend.

"Wegens omstandigheden sluit DippieDoe Cuijk per 1 januari 2015", staat op de website van de Brabantse kinderkermis. De andere vestiging van DippieDoe, gelegen in Best, blijft wel geopend. Daar vindt momenteel een grote reorganisatie plaats.

In DippieDoe Cuijk stonden vrijwel alleen kleine kinderattracties, waaronder een autokonvooi, botsauto's, een draaimolen en een mini-droptoren. Het is nog niet bekend wat er met de hal gaat gebeuren.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be