Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Vijf maanden lang geen It's a Small World in Disneyland Paris

19-12-2014, 21.09 uur

It's A Small World, een van de bekendste en populairste attracties in Disneyland Paris, is volgend jaar bijna een half jaar lang gesloten. Van juli tot en met december 2015 krijgt 'the happiest cruise that ever sailed' een grondige onderhoudsbeurt.

Wat er in die vijf maanden precies gaat gebeuren, is lastig te zeggen. Waarschijnlijk zullen er vooral technische revisies plaatsvinden. De langdurige sluiting is onderdeel van een reeks grootschalige renovaties in het pretparkresort.

Disneyland heeft aangegeven dat alle attracties in perfecte staat moeten zijn als het park 25 jaar bestaat in 2017. Daarom gaat binnenkort ook Space Mountain zes maanden dicht. De achtbaan is vanaf 12 januari 2015 uit de running.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be