Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Het Land van Ooit

Land van Ooit gaat weer open

18-12-2014, 19.38 uur

Zeven jaar na het faillissement van Het Land van Ooit gaat het het roemruchte themapark in Drunen weer open voor publiek. De gemeente laat binnenkort weer bezoekers toe op het terrein.

Het is na jaren nog steeds niet gelukt om een koper voor het gebied te vinden. Als tussenoplossing wordt in het legendarische roze kasteel voor maximaal twee jaar een horecagelegenheid geïnstalleerd. Men is nog op zoek naar een uitbater.

De gemeente Heusden kocht de lap grond van 44 hectare in 2007 voor 15 miljoen euro. Vanwege noodzakelijk onderhoud en rentes lopen de kosten alleen maar op. Wethouder Mart van der Poel denkt dat er nog steeds veel interesse is voor het gebied. "Maar omdat het om een flinke investering gaat, is het nog niet tot een concrete deal gekomen."

Meer Het Land van Ooit
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be