Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Mager jubileumjaar: Walibi Belgium viert veertigste verjaardag met nieuwe glijbaan en 3D-film

09-11-2014, 12.06 uur

2015 is een bijzonder jaar voor Walibi Belgium. Het pretpark bestaat veertig jaar, maar dat betekent niet dat er groots wordt uitgepakt. Voor een nieuwe attractie moeten we nog een jaar extra geduld hebben.

Wel krijgt zwemparadijs Aqualibi een nieuwe glijbaan en wordt de driedimensionale film in de 4D Cinema volgend jaar vervangen. De afgelopen jaren draaide er een film over rockbands met de mascottes van het park. Het is nog niet bekend of de nieuwe film wederom draait om Walibi en zijn muzikale vrienden.

Walibi Belgium heeft aangekondigd in 2016 een unieke attractie van de Duitse fabrikant Mack Rides te zullen openen. Het is dan dertien jaar geleden dat er een nieuwe ride bijkwam.

Meer Walibi Belgium
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be