Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Blote vrouw veraangenaamt ritje in achtbaan Walibi Belgium

02-11-2014, 13.31 uur | Reacties

Ondanks de lange wachtrijen doet Walibi Belgium alles om het bezoekers naar hun zin te maken in dit drukste weekend van het jaar. Passagiers van een mijntreintje krijgen tijdens een ritje een foto van een blote dame te zien.

Wie goed oplet, kan vanuit de treinen van de populaire rollercoaster Calamity Mine een opengeslagen blootblaadje zien liggen. Blijkbaar hebben medewerkers het seksboekje bewust of onbewust laten slingeren tijden onderhoudswerkzaamheden. Ze doen er de aanwezige papa's allicht een groot plezier mee.

Meer Walibi Belgium
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be