Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

20.000 man in Walibi Belgium, ingang gaat dicht

01-11-2014, 17.59 uur

Zou het management van Walibi Holland al spijt hebben dat het pretpark dit weekend niet open is? De collega's in België hebben het vandaag zo druk dat de poorten gesloten moest worden.

Walibi Belgium is sinds 14.00 uur vanmiddag dicht. Alleen personen die vooraf via internet een kaartje hebben gekocht, zijn nog welkom. De rest heeft pech. Ook abonnementhouders die de moeite hebben genomen om richting Waver te komen, moeten rechtsomkeert maken.

In Walibi Belgium lopen momenteel zo'n 20.000 bezoekers rond. De parkeerplaats is overvol en wachtrijen van meer dan een uur zijn geen uitzondering. Morgen is de laatste openingsdag van het seizoen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be